Branduri

Corp industrial tip HIGH BAY 100w, 145lm/w, 14500lm, 5000K, IP 65, IK 08, MEAN WELL HBG Series, SMD 3030 Philips Lumileds LUXEON
 
 
 
 

NOU! Solutii de iluminat LED -  Philips 2018

Download Catalog Philips General

Download Catalog Philips CoreLine 

Download Catalog Ledinaire

Noua gama de corpuri de iluminat cu LED CoreLine de la Philips cu un design placut, consum redus de energie, pret accesibil si usurinta in instalare reprezinta o optiune viabila pentru un proiect reusit.

 

 

NOU! Profile decorative polistiren extrudat iluminat indirect - banda LED

Profilele decorative din polistiren extrudat reprezinta elemente de decor arhitecturale pentru sistemele de iluminat indirect cu LED-uri. Profilele decorative se instaleaza usor, sunt compatibile cu toate tipurile de benzi cu LED-uri. Se regasesc intr-o gama diversificata de aplicatii, forme si dimensiuni, indeplinind toate cerintele de proiectare pentru crearea unui design unic al sistemului de iluminat din locatiile dumneavoastra. Profilele decorative pentru banda led reprezinta o optiune necesara pentru un sistem de iluminat modern, practic, elegant si individualizat.

colectare Tesori F este decorativ elemente arhitecturale pentru sistemele de iluminat indirect cu LED-uri. Profilul elementului este proiectat cu luarea în considerare capacitatea de instalare ușoară de benzi cu LED-uri moderne, care sunt echipate cu elemente de conectare rapidă. Tesori F elemente de decor sunt compatibile cu toate tipurile de benzi cu LED-uri. Tesori F elemente decorative sunt realizate ofpolyurethane. Din cauza gamei largi, elementele Tesori de colectare F îndeplinesc toate cerințele de proiectare și va crea un design de iluminat unic al spațiilor dumneavoastră. Toate elementele sunt pregătite pentru instalare în sisteme de gips-carton. Tesori F este un sistem de iluminat modern, care vă va ajuta întotdeauna să dea premisele eleganța și individualitate.

   Corp iluminat emergenta siguranta evacuare LED - 3 ore UNIVERSAL

Dimensiuni: lungime: 250mm latime: 34 mm inaltime: 174mm

Timp autonomie: 3 ore

Domeniu recunoastere: 24m

Sursa iluminare: LED

Grad protectie: IP54

Montaj: incastrabil, montaj de perete, montaj de tavan, montaj universal

Corpurile de iluminat pentru evacuare și marcarea echipamentelor de intervenție la incendiu trebuie să fie conforme cu standardele în vigoare, respectiv ISO7010 pentru simboluri grafice și SR EN 1838:2003, SR EN 50171:2001 si SR EN 50172:2004 pentru caracteristici calitative (luminanță și uniformitate). Durata minima de functionare autonoma poate varia intre 1 si 3 ore, in functie de solutia aleasa si in concordanta cu I7-2011/Cap 7.23. Pentru solutii cu baterie locala sau sisteme centralizate cu monitorizare si control wireless vedeti detalii AICI.

Aveti in constructie un imobil sau doriti sa verificati daca sistemul de iluminat de siguranta respecta standardele în vigoare? Contactati-ne la adresa de e-mail ledlumenix @ gmail.com sau la numărul 0741609408 pentru prezentarea unei solutii complete.

Spoturi din gips

Un corp de iluminat inovativ din gips care poate fi integrat usor in orice amenajare, cu o multitudine de forme si dimensiuni. Usor de instalat in tavane si pereti de rigips, simplu de finisat, rezistent si estetic poate fi finisat in orice culoare, conferind interiorului o ambianta unica.


 

Vezi detalii montaj: Click AICI 

Noutăţi

SIGRID SRL RM VALCEA lanseaza noua identitate a brandului LUMENIX menita sa reflecte pozitionarea firmei: firma care face din cautarea unei simple solutii de iluminat, o adevarata provocare, propunand servicii si solutii personalizate, economice si inovative. Cu alte cuvinte, chiar daca esti nehotarat, chiar daca nu stii ce sa alegi, te vei simti imediat relaxat in alegerea solutiei de iluminat alaturi de o echipa de profesionisti pasionati si dedicati. Nu ezitati si CONTACTATI-NE pentru o oferta personalizata! Va oferim o gama diversificata de produse de la producatori-parteneri de renume in domeniu:

- Surse de iluminat LED

- Spoturi LED incastrate fixe

- Plafoniere LED incastrate ajustabile

- Plafoniere LED incastrate fixe

- Spoturi LED incastrate ajustabile

- Plafoniere LED

- Panouri LED

- Aplice perete incastrate scari

- Proiectoare pe sina LED

- Profile aluminiu LED

- Banda LED

- Surse alimentare banda LED

- Proiectoare LED

- Corpuri industriale LED

- Lampi stradale LED

- Lampi emergenta LED

- Corpuri de iluminat exterior

- Corpuri de iluminat interior

Brandul LUMENIX pastreaza identitatea vie si plaseaza clientul in centrul atentiei, pentru ca rolul sau de a veni in sprijinul clientului este unul activ: il asculta, ii propune, il ghideaza, il binedispune, il intelege, il ajuta sa identifice solutia optima si il asigura ca a luat cea mai buna decizie.

De aici promisiunea brandului - LUMENIX, comunicata prin sloganul “PENTRU CA MERITI MAI MULT!”, creat pentru a promova si consolida aceasta abordare. Pentru echipa noastra, performanta de a impune noi produse de succes in fiecare an este cel mai important obiectiv. Proiectele realizate, pe care le prezentam cu mandrie ne aduc de fiecare data un plus motivational de a incerca sa devenim mai buni in domeniul in care activam. Va multumim!

Peter Drucker - primul pas intr-o strategie a cresterii, nu este sa hotarasti unde si cum sa cresti, ci sa decizi ce sa abandonezi. 

Abraham Lincoln - celor ce pregeta le vor ramane, in cel mai bun caz, doar lucrurile de care nu au nevoie oamenii care se misca repede. 

 
Aveti un proiect nou in care doriti sa implementati un sistem de iluminat? Apelati la noi! 
 
Va garantam solutia optima, economica si eficienta in concordanta cu bugetul disponibil, domeniul de activitate, durata de utilizare si alte conditii speciale. 
 
De ce noi? Pentru ca avem experienta pe care dorim sa o valorificam intr-un mod reciproc avantajos.
Cu noi castigati timp, bani si sunteti lipsiti de griji si teama de a nu face cea mai buna alegere! 
 
Beneficiati de consultanta specializata in fiecare etapa a proiectului: discutam, identificam, ne deplasam la locatia proiectului, masuram, fotografiem, realizam simularea spatiului in 3D, proiectam in soft specializat, realizam proiectul luminotehnic si va prezentam solutia optima. 
Totul cu maxima seriozitate si profesionalism!
 
Renuntati la ideea de a merge la MAGAZIN si de a cumpara SINGURI produsele. O sa constatati la fiecare pas al implementarii proiectului dvs. ca va mai lipseste ceva. 
 

Autoritatea coordoneaza si realizeaza strategia si politica Guvernului in domeniul protectiei consumatorilor, actioneaza pentru prevenirea si combaterea practicilor care dauneaza vietii, sanatatii, securitatii si intereselor economice ale consumatorilor.